Topic: Ile może kosztować okno garażowe?
Chcę trochę oswietlic garaż. Nie jest duży ale mimo wszytsko mysle ze bylby to calkiem dobry pomysl żeby nie ganiac ciagle i nie pstrykac swiatla. No i teraz moje pytanie ile może kosztowac okno garazowe?
You are not logged in. Please login or register.
whiteningpoint.pl → Domowe ognisko → Ile może kosztować okno garażowe?
Chcę trochę oswietlic garaż. Nie jest duży ale mimo wszytsko mysle ze bylby to calkiem dobry pomysl żeby nie ganiac ciagle i nie pstrykac swiatla. No i teraz moje pytanie ile może kosztowac okno garazowe?
Cenowo to jest tak ze jak masz standardowe wymiary okna garażowego to naprawde wiele nie zaplacisz. Chyba ze chcesz nie wiadomo o jakim kształcie okno zamawiac to wtedy jest już inna kwestia.
No ja brałem z firmy ERNA i przyznaje ze do teraz jestem zadowolony. Bo okno jest zrobione z poliwęglanu producent zajmuje się produkcją wogole produkowaniem rzeczy z tworzyw wiec naprawde sporo się na tym znaja. A poza tym okna takie to lekkość.
Lekkosc to fakt bo jak masz okno które nie wazy nawet kilograma to jest naprawde spoko. Bo wiadomo jak duze czasami bywaja okna.
Tak serio to może sama sobie tu zerknij http://www.erna.pl/cennik/ i poczytaj czy ci to odpowiada. Bo takie okna sa wytrzymałe no i nie niszcza ich promienie słoneczne wiec pozostana takie jakie sa. To jest tworzywo sztuczne ale jednak jakościowo lepsze od pleksi. A jedno okno garażowe to tez nie będzie żaden majatek.
U mnie to okienko w drzwiach jest naprawde male. Mysle ze standardowe wymiary. To na co się przygotowac?
To kontaktuj się bezpośrednio i pytaj. Faktem jest ze jak masz nawet ogromne okno z poliwęglanu to duzo łatwiej je zamontować bo jest lżejsze no i jak spadnie to nie pobije się.
Bo wlasnie tak jest wytrzymałe wiec bezpieczeństwo w tym przypadku tez jest.
whiteningpoint.pl → Domowe ognisko → Ile może kosztować okno garażowe?